Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Nanos

Datum: 
sobota, 12 November, 2022

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet

na NANOS (1240m)

KDAJ:  v soboto, 12. november 2022

ODHOD:  ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

                ob 8:10 na avtobusni postaji v Šempasu

 

PRIHOD:  predvidoma ob16:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

 

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka, 10. 11. 2022 oz. zapolnitve mest. Prijavnico pošljite Roku Furlanu na furlan2210@gmail.com ali 031 267 675. Plačilo izleta pa lahko poravnate na sedežu društva med uradnimi urami ali na dan izleta.Prijava inplačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu jeOBVEZNO.Članarino za leto 2022 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

 

DODATNE INFORMACIJE: Tokratni izlet bomo izpeljali na Nanos. Z avtobusom se bomo zapeljali do lovske koče. Od tam naprej pa navkreber do Vojkove koče. Ta se nahaja na južnem obrobju Nanoške planote, ki se strmo dviga nad Zgornjo Vipavsko dolino. Od koče se nam odpre zelo lep razgled na Postojnsko kotlino, Javornike, Snežnik, Vremščico, Tržaški zaliv, Čaven ter Golake.  Hoje je za 3 do 4 ure.

 prijavnica_nanos.docx

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije