Mladinski odsek

sobota, 27 April, 2013
Lokacija:
Nanos

Mladinski odsek vas vabi na izlet na NANOS (1312m), ki bo v soboto, 27. aprila. Izlet je namenjen vsem, ki ste se udeležili izleta na Čelkov vrh, za osnovnošolce od 7. do 9. razreda in za srednješolce ter študente . Izlet je primeren za izkušenejše. Z avtobusom se bomo odpeljali do Razdrtega, od tam pa se bomo peš odpravili po markirani, strmejši in zahtevnejši poti proti Vojkovi koči na Nanosu. Pot je delno zavarovana s jeklenicami. Sestopili bomo po položnejši poti nazaj v Razdrto. Hoje bo za približno 3h 30. Izlet bomo izkoristili za učenje uporabe plezalnega pasu in čelade. Lepo vabljeni.

Več informacij:

ODHOD: ob 7.30 iz avtobusne postaje Nova Gorica, ob 7.45 iz AP Šempas

PRIHOD: predvidoma ob 14.45 na AP Šempas, ob 15.00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 10€ za člane, 13€ za nečlane. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

OPREMA: planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, rezervna majica), palice, čelada in samovarovalni pas – če imate. Ne pozabite tudi na Dnevnik mladega planinca. Hrana in pijača (ne preveč sladek sok ali čaj) iz nahrbtnika.

PRIJAVE: prijave zbiramo do torka, 23. 04. 2013. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 031 855 074 (Tina) ali na e-mail: tvodopivec@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. V šolah brez mentorjev se javite direktno Tini. ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!