Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Porezen 1630 m

Datum: 
sobota, 13 April, 2024
Lokacija: 
Porezen

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet na POREZEN (1630m)

KDAJ:  v soboto, 13. 4. 2024

ZBOR: ob7:45 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)

ODHOD:  ob 8:00

PRIHOD:  predvidoma ob 17:30 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do torka, 9. 4. 2024 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Za dodatne informacije me lahko kličete na 041 953 542 (Tomaž) ali pišete na skok.tomaz3@gmail.com.V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD:Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO.Članarino za leto 2024 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE:  Porezen je 1630m visok hrib med Davčo in Bavško Grapo. Na vrh se bomo povzpeli iz Petrovega Brda. Na vrhu se nam bo odprl pogled na Škofjeloško, Cerkljansko hribovje, Julijske Alpe, Kamniško-Savinjske Alpe, Karavanke, Tržaški zaliv, itd.. Na vrhu so spomenik NOB, star bunker, ter planinska koča. Nato se bomo spustili nazaj proti Petrovemu Brdu, kjer nas bo počakal avtobus.

Sledite nam na Facebook in Instagram profilu.

                    

                                                                Facebook                                                       Instagram

PRISRČNO VABLJEN/-A!

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

17 Maj, 2024 - 15:26
23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41