Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Sabotin - ODPOVEDAN

Datum: 
sobota, 6 Junij, 2020
Lokacija: 
Sabotin

Izlet je ODPOVEDAN zaradi slabe vremenske napovedi!

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na SABOTIN (609 m)

 

KDAJ: 6. junija 2020, sobota

ODHOD:  ob8:00 iz parkirišča pri solkanskem mostu v Solkanu

PRIHOD:  ob15:00 v Solkan na parkirišče pri mostu (kot ob odhodu)

PRISPEVEK: 5 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 € popusta.

ZA KOGA:  za učence od 3. do 9.razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili  vetrovko, rezervno majico, kapo za sonce, pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi. Priporočena je tudi zaščitna maska in razkužilo za roke (v nahrbtniku). Obvezno: naglavna svetilka.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka, 4. 6. 2020 oz. zapolnitve mest. Prijava je zagotovilo za prosto mesto na izletu. Starši prijavite otroke direktno vodniku (enemu), ta vam bo prijavo potrdil (Rok Furlan: 031-267-675, furlan2210@gmail.com ali Blaž Murovec: 041-486-484, mur.blaz@gmail.com). Za dodatne informacije lahko pokličete na prej omenjeni telefonski številki. Število mest je omejeno na otroke. Plačilo bo možno na dan odhoda izleta, samo v gotovini. Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere. Na dan izleta prinesite s seboj spodnjo izjavo glede zajezitve širjenja virusa.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h) ali v trgovini Iglu v Solkanu. Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE:  Odpravili se bomo čez solkanski most do vznožja Sabotina. Povzpeli se bomo po severni poti, katera en del pelje tudi skozi kaverne (zato naj imajo otroci s seboj svetilke). Na vrhu bomo imeli lep razgled po Vipavski dolini in Padski nižini.

Priponke: 

 prijavnica_sabotin.docxDodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

5 Julij, 2021 - 08:46
4 Julij, 2021 - 16:42
2 Julij, 2021 - 14:00