Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Skozno 671m

Datum: 
sobota, 25 Maj, 2024

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet na Skozno (671m)

KDAJ:  v soboto, 25. 5. 2024

ODHOD:  ob 8:00 pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica (Pri hrastu 18)

PRIHOD:  ob15:00 pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica

 

PRISPEVEK: 5€

 

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

 

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka, 23.5.2024 oz. zapolnitve mest. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 282 201 (Nika), seznam pa pošljite na nikaa.horvat@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2024 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h) ali v trgovini Iglu šport v Solkanu. Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Najprej se bomo povzpeli do Kekca ter nato pot nadaljevali do Ravnice. Pot nas bo potem usmerila proti naravnem oknu Skozno ter mimo vzletišča jadralnih padalcev.  Z naravnega mostu nad oknom se nam bo odprl lep pogled na spodnji del Vipavske doline, Trstelj in del Jadranskega morja.

 

Sledi nam na Facebook profilu: Mladinski odsek – PD Nova Gorica ter na  Instagram profiu: mladinskiodsek

 

PRISRČNO VABLJEN/-A!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 PRIJAVNICA za izlet na Skozno, 25. 5. 2024

Ime in priimek:________________________________________________________

Datum rojstva: _______________ 

Razred:_______________  OŠ: ___________________________________________

DOSEGLJIVA telefonska številka (enega od staršev):___________________________

Elektronski naslov: __________________________

Dovoljujem / Ne dovoljujem (obkroži) objavo fotografij o izletu na spletni strani PD Nova Gorica in drugih medijih za potrebe razpisov.

______________________                                          ___________________________

            (Podpis staršev/skrbnikov)                                                                    

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije