Mladinski odsek

sobota, 14 Junij, 2014
Lokacija:
Slivnica

Mladinski odsek društva vabi v soboto, 14. 06. 2014 na zaključni izlet s starši na Slivnico (1114m). Z avtobusom se bomo odpeljali do Cerknice. Nato bomo peš nadaljevali v smeri Doma na Slivnici (hoje je za dobri 2 uri; pot ni zahtevna, le začetni del je malo bolj strm), kjer se bomo okrepčali ter kakšno zapeli in zaplesali. Po povratku si bomo v vasi Dolenje Jezero ogledali še »živo« maketo Cerkniškega jezera ter spoznali njegove lepote in zanimivosti.

Več informacij:

ODHOD: ob 7.30 iz AP Nova Gorica, ob 7.45 iz AP Šempas

PRIHOD: predvidoma ob 18.45 na AP Šempas, ob 19.00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: otroci 9 EUR, starši 11 EUR. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 EUR popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 1. do 9. razreda in (stare) starše

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 10.06.2014. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Število mest je omejeno. Prosimo, če mentorji poberete prijave (otroci + starši) in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 031 384 284 (Neža) ali nezamahorcic@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti.

Lepo vabljeni!