Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Vremščico - PRESTAVLJEN iz 4. 3. 2023

Datum: 
sobota, 11 Marec, 2023
Lokacija: 
Vremščica

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet na VREMŠČICO (1027m)

KDAJ: v soboto, 11. 3. 2023
ODHOD: ob 8:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom (Delpinova ulica)
              ob 8:10 na avtobusni postaji v Šempasu

PRIHOD: predvidoma ob 15:00 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15€. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA: za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 7.3.2023 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 041 953 542 (Tomaž), seznam pa pošljite na skok.tomaz3@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2023 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Iz Senožeč se bomo skozi gozd povzpeli na Vremščico, kjer bomo uživali v razgledih po okoliških krajih in hribih. Na vrhu se nahajata vpisna knjiga in žig. Ogledali si bomo tudi cerkvico svetega Urbana. Po malici se bomo po delno krožni poti preko kraških pašnikov in travnikov vrnili v dolino, kjer nas bo čakal avtobus.

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

12 Julij, 2024 - 20:35
10 Julij, 2024 - 11:41