Login

Mladinski odsek

Izlet MO Planina nad Vrhniko

Datum: 
sobota, 3 Februar, 2024

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK
VABI

na izlet na PLANINO NAD VRHNIKO

KDAJ: v soboto, 3. 2. 2024
ODHOD: ob 8:00 iz avtobusne postaje pred Eda centrom

PRIHOD: predvidoma ob 17:30 na avtobusni postaji pred Eda centrom

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA: za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do srede, 31.1.2024 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 267 675 (Rok), seznam pa pošljite na furlan2210@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

DODATNE INFORMACIJE: Planina nad Vrhniko je visoka je 733 m, na njo pa vodi kar nekaj poti iz različnih smeri. Mi se bomo podali iz Vrhnike. Zaradi bližine je priljubljena izletniška točka, ki privablja mnogo ljubiteljev narave in drugih, ki si nabirajo kondicijo za zahtevnejše ture. Na vrhu se poleg planinske koče nahaja lesen razgledni stolp. Izlet bomo zaključili v Stari Vrhniki. Pot ni preveč zahtevna, zanjo bomo porabili 6 ure hoje.

Sledi nam na Mladinski odsek – PD Nova Gorica

Imamo tudi Instagram profil: mladinskiodsek

 izlet_planina_nad_vrhniko.docx

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

7 Februar, 2024 - 12:55
2 Februar, 2024 - 14:34
1 Februar, 2024 - 12:47