Login

Mladinski odsek

Izlet MO po domačih logih in srečanje po taboru ˝Podljubelj 2023˝

Datum: 
sobota, 25 November, 2023

 

 

 

 

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na izlet PO DOMAČIH LOGIH

in SREČANJE PO TABORU ˝Podljubelj 2023˝

KDAJ:  v soboto, 25. novembra 2023

ZBOR UDELEŽENCEV:  ob 9:00 v ROŽNI DOLINI na parkirišču med Lidlom in Mercatorjem

ZAKLJUČEK:  ob16:00 v VRTOJBI na PZA Vrtojba (parkirišče za kamperje) pod TRIM STEZO

PRISPEVEK: 10 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

Za vse, ki so bili udeleženci poletnega tabora v Podljubelju, je izlet BREZPLAČEN.

V primeru slabega vremena bomo spremenili destinacijo in načtovano aktivnost prilagodili vremenskim razmeram (bomo sproti obveščali). Mogoče bo potrebno doplačilo.

 

ZA KOGA:  za učence od 2. do 9. razreda OŠ in vse udeležence poletnega tabora v Podljubelju

 

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko ali bundo, rezervno majico, kapo in rokavice, pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo s seboj). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

 

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka, 23.11. 2023. Prijavnico oddajte mentorici na šoli ali pošljite na urska.modrijan@gmail.com (kdor nima mentorice). Plačilo izleta poravnate mentorici ali na dan izleta. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na 031649610 (Urška).  

 

ČLANSTVO V PD: Članstvo v planinskem društvu za ta izlet NI OBVEZNO, je pa zaželjeno. Članarino lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor. in čet., 15h-18h). Članarina za osnovnošolske otroke je 9 €, preverite še družinski popust.

 

DODATNE INFORMACIJE: Tokratni izlet bo namenjen spoznavanju domačih stezic ter bo skozi zgodbo (ki jo izveste na dan izleta) vključeval iskanje skritega zaklada, odkrivanje čarov jesenskega gozda, malce orientacije in ustvarjanje. Na koncu se bomo podružili in posladkali. Vsak udeleženec prejme darilce.

 

LEPO VABLJENI!

 

 prijavnica_domaci_logi_srecanje_tabor.docx

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije