Login

Mladinski odsek

Izlet MO s sankanjem - ODPOVEDAN

Datum: 
sobota, 8 Februar, 2014

Mladinski odsek društva vabi v soboto, 8. 2. 2014 na februarski izlet s sankanjem (oziroma na krajši pohod). Izlet je bil prestavljen iz sobote, 1. 2. 2014 zaradi slabe vremenske napovedi. Novo leto je za nami in ponovno je na vrsti tradicionalni izlet s sankanjem. V upanju, da bo do vikenda zapadlo dovolj snega, se bomo odpravili na bližnje zasneženo območje in uživali v prvem letošnjem snegu. Če nam snežinke ne bodo naklonjene, pa bomo izvedli krajši pohod, primeren za vse starosti. O natančnih informacijah boste obveščeni naknadno, da boste s seboj lahko vzeli pomembno opremo – sanke. Več informacij o izletu pa spodaj. Vabljeni.

 

KDAJ: v soboto, 8. 2. 2014

ODHOD: ob 8.00 z avtobusne postaje Nova Gorica,

PRIHOD: predvidoma ob 16.00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 7€, v primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta

ZA KOGA: za osnovnošolce od 1. do 9. razreda

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). (V primeru sankanja tudi sanke, snežne lopatke…)

PRIJAVE: Vsi, ki ste se prijavili potrdite svojo prijavo do torka, 04. 02. 2014. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 041 875 268 (Anja) ali anca.bk@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti.

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije