Login

Mladinski odsek

Izlet MO v dolino reke Glinščice

Datum: 
sobota, 21 April, 2018
Lokacija: 
dolina reke Glinščice

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA - MLADINSKI ODSEK

 

VABI v DOLINO reke GLINŠČICE

 

KDAJ: sobota, 21. 4. 2018

ODHOD: ob 8.00 iz AP Nova Gorica, ob 8.15 iz AP Šempas

PRIHOD: predvidoma ob17.00 na AP Šempas, ob 17.15 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 10€. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 2. do 3. razreda, ki so člani planinskega društva in vpisani v krožek na šoli. Članarino lahko vplačate na sedežu društva (Bazoviška ul. 4., tribuna stadiona v Novi Gorici) v času uradnih ur (tor. in čet.: 15h-18h) ali v trgovini Iglu Šport v Solkanu v času odprtja trgovine.

OPREMA: planinski čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrana (sendviči, zdravi prigrizki, sadje), Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino).  

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 17 4. 2018 oz. do zasedbe prostih mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar ter sporočite število udeležencev na 040 836 910 (Urška), seznam pa pošljite na urska.pregelj@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniško potrdilo). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

DODATNE INFORMACIJE:

Z avtobusom se bomo odpeljali do vasi Boljunec (italija), kjer bomo pričeli z našo krožno potjo in spoznavanjem Doline reke Glinščice. Pot nas bo vodila mimo cerkvice, slapu, nekdanje železniške proge, tunela in razgledišča. Hoje je za cca. 4 ure.

PRISRČNO VABLJENI!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

5 Julij, 2021 - 08:46
4 Julij, 2021 - 16:42
2 Julij, 2021 - 14:00