Login

Mladinski odsek

Izlet na Javornik za osnovnošolce - ODPADE

Datum: 
sobota, 30 Januar, 2016

Izlet na Javornik ODPADE, zaradi dežja.

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA - MLADINSKI ODSEK

                     VABI na IZLET NA SNEG (JAVORNIK)

KDAJ: v soboto, 30.1.2016

ODHOD: ob8.00 iz AP Nova Gorica ,ob8.15 iz AP Šempas,

PRIHOD: predvidoma ob15.45 na AP Šempas, ob 16.00naAP Nova Gorica

PRISPEVEK: 10 € začlane,12 €zanečlane.V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 € popusta.

Članarina velja samo še ta mesec. Za naslednji izlet mora biti poravnana članarina za leto 2016, ki jo poravnate na PD v Novi Gorici.

ZA KOGA:za osnovnošolce od3. do 9. razreda

OPREMA:planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, bunda, rezervna majica, hlače, kapa in rokavice). Ne pozabite tudi na Dnevnik mladega planinca. Hrana in pijača (voda, ne preveč sladek sok ali čaj) iz nahrbtnika.

V PRIMERU SNEGA:  visoke planinske čevlje, gamaše (če jih imaš),OBLEČENE smučarske ali druge nepremočljive hlače, bunda ali kobinezon, nepremočljive rokavice. Kdor nima gamaš, priporočamo, da si čez čevlje pritrdite smučarske hlače (pritdite elastiko na spodnji rob hlač, ki se jo zatakne pod čevelj).

Kdor ne bo imel ustrezne opreme, ga bomo na postaji zavrnili!!!

S seboj prinesite tudi SANKE IN DRUGE DRČE, ki nas bodo počakale na avtobusu.

 PRIJAVE: prijave zbiramo do torka, 26. 1. 2016 Prosimo, če mentorice poberete prijave in sporočite število udeležencev na telefon 040 429 358 (Metka) ali na e-mail:basa.metka@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. Na šolah brez mentoric se prijavite direktno Metki.Število mest je omejeno.

 DODATNE INFORMACIJE:

Z avtobusom se bomo zapeljali do izhodišča NA VODICAH. Pot bomo začeli na enem ovinku po cesti do Vodic. Po cesti bomo hodili do odcepa steze na Javornik. Steza nas bo dokaj strmo vodila spet do ceste in tako bomo po cesti prišli do Pirnatove koče . Od tam je še 5 minut do vrha Javornika. V koči se bomo okrepčali s čajem, se odpravili na vrh  nato pa se spustili po stezi do Črnega vrha. Tam nas bo čakal avtobus, ki nas bo zapeljal   do okrepčevalnice pri vodnjaku, kjer se bomo lahko sankali in drčali.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

3 Januar, 2019 - 11:55
20 November, 2018 - 17:26
14 November, 2018 - 00:37