Login

Mladinski odsek

Izleti mladinskega odseka za mladino v letu 2013

Mladinski odsek društva vabi na 1. izlet namenjem mladim. Vse planinke in planince od 7. razreda osnovne šole dalje, srednješolce in študente vabimo na zimski izlet na Javornik. Izlet bo v soboto, 16. 02. 2013. Odhod je ob 7.30 iz avtobusne postaje Nova Gorica in ob 7.45 iz AP Šempas. Z avtobusom se bomo odpeljali do zaselka Kampelc ob cesti Col-Črni Vrh, od tam pa se bomo peš odpravili po markirani poti proti Javorniku. Glede na snežne razmere bo hoje za 4-5 ur. Pod vrhom Javornika se nahaja Pirnatova koča. Na izletu se bomo naučili varne hoje v zimskih razmerah.  Prihod je predviden  ob 15.45 na AP Šempas in ob 16.00 na AP Nova Gorica.

Več informacij:

PRISPEVEK: 10€ za člane, 13€ za nečlane. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

OPREMA: planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, gamaše), rezervna oblačila in čevlji v vrečki, ki jo bomo pustili na avtobusu. Ne pozabite tudi na Dnevnik mladega planinca. Hrana in pijača (ne preveč sladek sok ali čaj) iz nahrbtnika.

PRIJAVE: prijave zbiramo do srede, 13. 02. 2013. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Prosimo, če mentorji poberete prijave in denar ter sporočite število udeležencev na telefon 031 855 074 (Tina) ali na e-mail: tvodopivec@gmail.com. Za vse informacije lahko pokličete na navedeno številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. V šolah brez mentorjev se javite direktno Tini.

Lepo vabljeni!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije