Login

Mladinski odsek

Miklavževanje Cerkno - MO

Datum: 
sobota, 9 December, 2017
Lokacija: 
Cerkno

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na MIKLAVŽEVANJE NA CERKNO

 

KDAJ: 9. in 10. decembra,

ODHOD: v SOBOTO, 9. decembra ob 8:00 iz AP Nova Gorica,

PRIHOD: v NEDELJO, 10. decembrapredvidomaob 15:00 v AP Nova Gorica

PRISPEVEK: 35€ V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 5 EUR popusta. V ceno je vključen tudi polni penzion v CŠOD Cerkno.

ZA KOGA: za učenceod 2. do 4. razreda

OPREMA: Za bivanje v CŠOD Cerkno potrebujemo: posteljnino (spalne vreče NISO DOVOLJENE), copate za po domu, pribor za osebno higieno, pižamo. Planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, baterija oziroma naglavna svetilka). Za preživljanje prostega časa v domu naj imajo druga oblačila kot za pohod. Za prvi dan naj imajo otroci s seboj sendvič in nekaj pijače (ne preveč sladek sok). Ne pozabite na dnevnik mladega planinca.

PRIJAVE: Prijave zbiramo v torek, 5. 12. in četrtek,  7. 12. v času uradni ur  (15h-18h). Število mest je omejeno! Prijave pobiramo SAMO na sedežu društva (pod stadionom v NG) – prijava in plačilo sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu in v CŠOD. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. Članstvo v planinskem društvu (to NI planinski krožek) je obvezno. Za vse ostale informacije v zvezi z miklavževanjem sem dosegljiv na skoktadej01@gmail.com ali na 041 591 121 (Tadej Skok). (Rezervacij po telefonu ne sprejemamo.)

DODATNE INFORMACIJE: Z avtobusom se bomo v soboto odpeljali do doma CŠOD Cerkno, kjer bomo nastanjeni. Dan bomo izkoristili za krajše pohode po okolici in ogled partizanske bolnice Franje. V domu bomo preživeli ustvarjalno popoldne in večer ob pričakovanju Sv. Miklavža. V kolikor bo sneg, bomo dneva izkoristili tudi za vragolije na snegu. Izlet ni zahteven.

PRISRČNO VABLJEN/-A!

 

PRIJAVNICA MIKLAVŽEVANJE

Ime in priimek:_____________________________________________

Razred:_______________________  OŠ: _______________________________________

DOSEGLJIVA telefonska številka (enega od staršev):___________________________

Dovoljujem / Ne dovoljujem (obkroži) objavo fotografij o izletu na spletni strani PD Nova Gorica

Če ima otrok posebno prehrano/alergije, na kratko opišite:_______________________

____________________                                           ___________________________

    (Podpis staršev)                                               (Datum)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije