Login

Vodniško izletniški odsek

Planinski izlet na ferate nad Gardskim jezerom

Datum: 
petek, 23 Junij, 2023
Lokacija: 
Gardsko jezero

Vodniško izletniški odsek društva vabi od 23. 6. do 25. 6. 2023 na planinski izlet na ferate nad Gardskim jezerom. Okolica Gardskega jezera ponuja vrsto ferat – zavarovanih plezalnih poti, različnih zahtevnosti. Katere ferate bomo obiskali, se bomo odločali sproti glede na vremenske in druge pogoje ter pripravljenost udeležencev.

Bivali bomo v 4 posteljnih bungalovih ob bližnjem jezeru Lago di Ledro. Za prehrano in prevoz poskrbijo udeleženci sami oziroma v medsebojnem dogovoru.

Od udeležencev se pričakuje primerna izkušenost za gibanje na zavarovanih plezalnih poteh in ustrezna oprema za tovrstno dejavnost v gorah (samovarovalni komplet, plezalni pas, čelada).

Prijave zbiramo do zapolnitve mest oziroma do 18. 5. 2023 z vplačilom akontacije na sedežu društva v času uradnih ur v višini 100€, celoten prispevek pa znaša 160.- € na udeleženca. Akontacijo lahko izvedete tudi s plačilom na društveni TRR: SI 56 0400 1004 6570 756 pri Nova kreditna banka Maribor d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor. Pod namen: ime in primek udeleženca Gardsko jezero

Vodniki: Stanislav Jablanšček, Tomaž Barbič in Igor Kleč

Za morebitne informacije pokličite vodnika Tomaža Barbiča (040 834 041).

LEPO VABLJENI!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije