Login

Vodniško izletniški odsek

Prednovoletno planinarjenje

Datum: 
četrtek, 26 December, 2019
Lokacija: 
Polhograjsko hribovje

                          PREDNOVOLETNO   PLANINARJENJE

                                       ( 26.12. 2019)

 

 

Na tokratno prednovoletno planinarjenje in druženje se bomo podali v slikovito Polhograjsko hribovje – Dolomite. Strma pobočja so poraščena z gozdovi, vmes valovijo zelene senožeti, na katerih samotnih hribovski zaselki še vedno pričajo o pridnih rokah tukajšnjih prebivalcev. Tu in tam so dolomitne kamenine drzno razkrile nedrja planinskega sveta.

Odhod avtobusa izpred zavarovalnice Triglav v Novi Gorici ob 06.30 uri s postankom pri stari vratarnici Letrike ob 06.40 uri. Nadaljujemo vožnjo mimo Ljubljane in Medvod do vasi Topol, kjer je naše izhodišče in cilj pohoda.

Predvidene je 3-4 ure hoje po lahkih markiranih poteh, turo bomo seveda prilagodili glede na vremenske in razmere za hojo. Ker imamo na poti kar tri okrepčevalnice naj nahrbtniki z jedačo in pijačo ne bodo preveč polni.

Po končanem pohodu sledi  večerja v bližnji gostilni. Glede na to, da bomo v prazničnem času, bomo urico ali dve namenili tudi veselemu druženju.

Predviden povratek v Novo Gorico do 20 ure.

Prispevek za izlet je 30,00 eur in vključuje: avtobusni prevoz, večerjo, ter vodenje z zavarovanjem.

oprema primerna letnemu času, pohodne palice, ter rezervna obutev.

Prijave z obveznim vplačilom akontacije (10 eur) sprejemamo na sedežu društva do vključno četrtka, 19. decembra, ko bo ob 18. uri sestanek z udeleženci. Izlet je organiziran v sodelovanju s ŠD MAHLE-Letrika.

V slučaju napovedi slabega vremena bo izlet odpovedan.

Dodatne informacije na gsm 051 814 912 (Darko)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije