Login

Spletne rezervacije prenočevanja v Planinskem domu pri Krnskih jezerih

Spletne rezervacije prenočevanja v Planinskem domu pri Krnskih jezerih

Planinska zveza Slovenije je z začetkom leta 2024 za planinske koče v Sloveniji vzpostavila nov rezervacijski sistem Bentral PZS. Rezervacijski sistem Alpsonline, ki je bil v veljavi od leta 2020, za planinske koče v Sloveniji sedaj ni več v uporabi!

Zaradi ukinitve predhodnega sistema smo v nov rezervacijski sistem (Bentral) vključili Planinski dom pri Krnskih jezerih.

Dostop in osnovne informacije o rezervacijskem sistemu dobite na spletni strani PZS, na kateri najdete aktualni seznam koč, ki sistem že uporabljajo in splošne pogoje uporabe. Priporočamo, da si preberete pred samo uporabo sistema. 

Ključni elementi rezervacijskega sistema Bentral PZS so:

Ob rezervaciji je znana končna cena nočitve za gosta.

Rezervacija je končana/potrjena s plačilom končnega stroška s kreditno kartico.

Rezervacijo lahko brezplačno odpoveste kadarkoli do 2 dni pred prihodom. V primeru odpovedi prejmete plačana sredstva nazaj na vašo kreditno kartico.

Sistem omogoča upoštevanje popusta za člane PZS pri strošku nočitve.

Rezervacija je možna 24 ur na dan.

 

Več o Planinskem domu pri Krnskih jezerih (splošne inf., ceniki in rezervacije) dobite tukaj. Povezava direktna na rezervacija pa tukaj.

 

Rezervacije v Gomiškovem zavetiču na Krnu se lahko opravijo kot je bilo v letu 2023 preko e-pošte: zkrn25@gmail.com oz. tel., ko je koča odprta: 05 99 74 524.

 

Dom dr. Klementa Juga je v najemu in odprt vsak dan od 7. do 22. ure. 

 

Najemnik - Stefan Krunić s.p.

 

Telefon v domu: 05 99 69 504

 

GSM najemnik: 030 789 426

 

E-pošta: domklementajuga20242@gmail.com

 

Možnost odloženega plačila prenočevanja za društva in agencije

Lastnik rezervacijskega sistema je pripravil možnost dostopa do spletnega dodatka (vtičnika) brez predhodnega plačila rezervacij.

Dostop je namenjen le:

- turističnim agencijam,

- planinskim društvom za skupine nad 10 oseb (za organizirane izlete).

Z novim dodatkom/vtičnikom je omogočena spletna rezervacija brez takojšnjega plačila oz. plačilo po opravljenem prenočevanju. Uporaba vtičnika je namenjena organiziranim društvenim izletom za skupine najmanj 10 oseb. V primeru rezervacije preko vtičnika, bo strošek nočitve obračunan naknadno, račun pa bo koča oz. društvo poslal na naslov plačnika (planinsko društvo, agencija). Opcijsko je možno tudi enotno plačilo na koči (plača vodja izleta).

Letni strošek uporabe vtičnika je odvisen od števila tovrstnih rezervacij:

do 5 rezervacij: 10 € + DDV
od 6 do 20 rezervacij: 25 € + DDV
nad 20 rezervacij: 45 € + DDV


Račun za uporabo vtičnika bo poslan s strani podjetja Microgramm, ki tudi upravlja z vtičniki. Prav tako bo isto podjetje zainteresiranim društvom poslalo poseben dostop do vtičnika (spletna povezava, uporabniško ime in geslo).

Z vtičnikom zainteresirano društvo dobi možnost dostopa do vtičnika za rezervacijo ležišč oz. namestitve v vseh kočah, ki uporabljajo sistem Bentral-PZS. V primeru neplačanih obveznosti ali druge izrabe vtičnika, lahko društvo izgubi možnost dostopa do tega vtičnika.

Pri rezervaciji preko omenjenega vtičnika je društvo, ki opravi rezervacijo, dolžno vnesti kakršno koli spremembo rezervacije (sprememba št. gostov, …) oz. obstoječo rezervacijo stornirati in opraviti novo. Stornacijo oz. ponovni vnos je potrebno izvesti do 2 dni pred prihodom (oz. kolikor ima koča nastavljen čas za možnost odpovedi).

Društvo/agencija, ki želi prejeti dostop do vtičnika za izvedbo rezervacij v planinskih kočah brez takojšnjega plačila, pošlje namero na e-naslov: gospodarska.komisija@pzs.si.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije