Login

Vodniško izletniški odsek

Spoznavanje dežele Kočevske (22. in 23. 05. 2021)

Datum: 
sobota, 22 Maj, 2021
Lokacija: 
Jugovzhodna Slovenija

Spoznajte prostranstva zelenih Kočevskih gozdov. V najglobljih kotičkih so skriti ostanki pragozdov, kjer boste lahko začutili življenje v prvinski obliki. Podajte se globoko v gozd in prisluhnite čisto od blizu, kako diha narava. 

Vabimo vas, da se udeležite dvodnevnega izleta na Kočevsko, ki bo potekal v soboto, 22. in nedeljo, 23. maja 2021. Predvideni sta dve planinski turi v trajanju  4 - 5 ur dnevno, kjer se bomo povzpeli na najbolj obiskane vrhove v okolici Kočevja in najvišji vrh Borovške gore, uživali ob razgledih z Loške stene, se spustili v podzemlje Željnskih jam in se sprehodili ob Kočevskem jezeru.

Izlet je primeren za vse starostne skupine z nekaj kondicije, organiziran bo avtobusni prevoz. Za nočitev in prehrano bo poskrbljeno. Oprema primerna letnemu času, obvezna naglavna svetilka in sobni copati, zaščitna maska, zaželene pohodniške palice. Prispevek za izlet je 65 eur in vključuje avtobusni prevoz, večerjo, zajtrk in nočitev v planinskem domu, dnevnik planinske poti, zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta. Prijave z vplačilom akontacije (20 eur) sprejemamo na sedežu društva do vključno četrtka, 20. maja, ko bo ob 18. uri sestanek z udeleženci. Več informacij na tel. 051 814 912 (Darko). Izlet je organiziran v sodelovanju s ŠD MAHLE Electric Drives.

Lepo vabljeni!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

7 Junij, 2021 - 10:05
26 Maj, 2021 - 12:15
28 April, 2021 - 16:26