Login

Mladinski odsek

Srečanje po taboru Krn v Medani 10. 10. 2015

V soboto, 10. oktobra 2015, smo se mladi planinci in njihovi starši zopet srečali in obujali spomine na tiste poletne dni, ki smo jih preživeli v 40. mladinskem planinskem taboru pod Krnom. Mladinski odsek Planinskega društva Nova Gorica je v Goriških Brdih organiziral srečanje jubilejnega tabora, ki so se ga v juliju udeležili mladi in za konec vikenda še starejši udeleženci. Vseh se nas je zbralo okrog petdeset. Najprej nas je naš vodnik in domačin Andrej Colja popeljal na kratek pohod izpred Grada Dobrovo proti Medani po stranskih poteh in med vinogradi.

V dvorani v Medani je sledil zaključek srečanja. Najprej smo si ogledali fotografije iz tabora. Sledil je pozdravni govor podpredsednika za dejavnost Franca Modrijana. Srečanje smo zaključili s klepetom ob kosilu. Vsak udeleženec je dobil tudi glasilo Hribolazen, kjer so zbrani vsi pomembni trenutki tabora, in zgoščenko s fotografijami. Ob koncu je sledilo še skupinsko fotografiranje in povratek v Dobrovo. Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate tukaj.

 

Zapisala: Anja Brus

 

Objavila: Tina Mavrič

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37