Login

Mladinski odsek

Srečanje po taboru na Trstelju z veliko in pestro udeležbo

Vodnice in vodniki Mladinskega odseka Planinskega društva Nova Gorica smo se letos odločili, da bomo organizirali malce drugačno srečanje po taboru kot pretekla leta. Namesto kramljanja ob gledanju fotografij v društvenih prostorih smo udeležence tabora in njihove starše povabili v naravo.

Na sončno soboto, 19. 10. 2013 smo se dobili pri Železnih vratih nad Dornberkom in se od tam peš odpravili proti naši postojanki na Trstelju. Ko je še zadnji planinec prisopihal na vrh Trstelja smo ugotovili, kakšna pestra družba se nas je zbrala. Bilo nas je preko 60 planincev in ljubiteljev narave. Najmlajši med nami je imel 1 leto, o najstarejšem pa bomo zamolčali. Skupaj smo uživali v prečudovitih razgledih, se za spomin slikali in zaplesali še naš ples "bugi bugi". Nato smo se spustili do koče, kjer smo si ogledali fotografije iz tabora in skupaj obujali spomine na tiste poletne dni v Čezsoči. 

Prijazno osebje v koči nam je nato postreglo s kosilom. Ženski del odseka pa nas je presenetil s sladkimi dobrotami. Sledilo je druženje in nato sestop v dolino. Udeležencem smo pred odhodom v spomin podarili še glasilo Hribolazen in dvd s fotografijami. Udeleženci in starši so bili veseli, da smo dobro izkoristili dan v naravi. Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili srečanja. Veseli smo bili tudi udeležbe našega podpredsenika za dejavnost Draga Kosmača. Še posebna zahvala gre osebju v koči in našim deklotom, ki so poskrbele za posladek. 

Nekaj utrinkov iz srečanja si lahko ogledate tukaj.

Se vidimo naslednje leto v taboru!

Zapisala: Tina V. 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

12 Julij, 2024 - 20:35
10 Julij, 2024 - 11:41