Login

Mladinski odsek

Tridnevno miklavževanje v Bavšici

Datum: 
petek, 8 December, 2023

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na TRIDNEVNO

MIKLAVŽEVANJE V BAVŠICI

(PUS Bavšica)

 

KDAJ: 8, 9. in 10. december 2023

ODHOD:  v PETEK, 8. decembra 2023 ob 19:25 iz glavne avtobusne postajev Novi Gorici (zbor pred avtobusno postajo v Novi Gorici ob 19:10)

PRIHOD:  v NEDELJO, 10. decembra ob 15:10  na avtobusno postajo v Novi Gorici

PRISPEVEK: 60€. V primeru, da se miklavževanja udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 5€ popusta. V ceno je vključena hrana v PUS Bavšica (sobota zajtrk, kosilo, večerja ter v nedeljo zajtrk z malico za na pot), avtobusni prevoz (Nova Gorica – Bovec­ – Nova Gorica), avtobusni prevoz (Bovec-PUS Bavšica), ter spanje.

ZA KOGA:  za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA: copate za po koči, spalna vreča, pribor za osebno higieno, pižama, planinska oprema (planinski čevlji, nahrbtnik, topla oblačila, vetrovka oziroma bunda, kapa in rokavice, baterija oziroma naglavna svetilka, gamaše), dnevnik mladega planinca, termovka za čaj oziroma plastenka za vodo. Za preživljanje prostega časa v koči imamo druga oblačila kot za pohod. Večerna malica za prvi dan.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do četrtka, 30. 11. 2023. Plačilo je možno  v času uradnih ur v torek in četrtek (15h-18h). Število mest je omejeno! Prijave in plačila pobiramo SAMO na sedežu društva (tribuna stadiona v NG) – prijava in plačilo sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu in v koči. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti. Za vse ostale informacije v zvezi z miklavževanjem sem dosegljiv na furlan2210@gmail.com ali na 031 267 675 (Rok Furlan). Rezervacij po telefonu ne sprejemamo.

 

DODATNE INFORMACIJE:  Z avtobusom se bomo v petek odpeljali najprej do Bovca in nato še z manjšim avtobusom do PUS Bavšica, kjer bomo nastanjeni. Naslednji dan bomo izkoristili za pohod do planine Bala. V koči bomo preživeli ustvarjalno popoldne in večer ob pričakovanju Sv. Miklavža. V kolikor bo sneg, bomo nedeljo izkoristili za vragolije na snegu in pohod do avtobusne postaje v Bovcu. Izleta ne bosta zahtevna.

Lepo vabljeni!

 prijavnica_miklavzevanje_2023.docx

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije