Mladinski odsek

Udeležba MO na Slovenskem planinskem orientacijskem tekmovanju

Za vikend med 11. in 12. majem 2024 je na Boču potekal SPOT- Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje. Tokrat sta se ga udeležili kar 2 naši ekipi. Ekipa Telebajski je v kategoriji B (6.-9. razred) dosegla odlično 6. mesto (14 sodelujočih). Na terenu in testih so pokazali, da obvladajo. Naslednje leto pa preskok v kategorijo C (srednja šola), kjer bodo prej ali slej zmagali. Letos pa je v kategoriji C naš odsek zastopala ekipa Briškula in dosegla solidno 5. mesto (od 5-ih sodelujočih). Ampak je pa ekipa pokazala visoko znanje teorije, boljše kot vse ostale ekipe v kategoriji. Poznal se je vpliv 2 bivših zmagovalk MIG-a (Mladina in gore).
Čestitke tudi ostalim tekmovalcem in velika zahvala organizatorjem, PD Poljčane, MDO Podravje in vsem ostalim sodelujočim.

Nekaj fotografij pa tukaj.

22 Julij, 2024 - 11:31
22 Julij, 2024 - 09:46