Login

Mladinski odsek

Uspešen začetek 41. mladinskega planinskega tabora v Završnici

Danes smo pričeli z 41. mladinskim planinskim taborom, ki poteka v Završnici do sobote, 19. 7. 2016. Udeleženci in vodnice so se dopoldan odpeljali z vlakom proti Jesenicam od tam pa z avtobusom do tabornega prostora.

Zjutraj, kar nekaj ur pred zborom udeležencev na železniški postaji, so se vodniki, pomočniki, prostovoljni pomagači zbrali pred skladiščem in naložili vso potrebno opremo za tabor. Slovenska vojska nam je opremo odpeljala na taborni prostor, kjer so pričeli z delom. Tabor je s pomočjo pridnih rok rasel kot gobe po dežju. Udeleženci so tako prišli na skoraj popolnoma postavljen tabor, ki bo njihov "dom" naslednjih 8 dni.

Po dobro preverjenih virih so vsi trenutno na zasluženem kosilu. Vreme in vzdušje je super. Vsi vam pošiljajo lepe planinske pozdrave. Jutri pa jih čaka že 1. planinska tura.

Naše taborjenje lahko spremljate tukaj.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37