Login

Vodniško izletniški odsek

V NEZNANO

Datum: 
nedelja, 13 Oktober, 2019
Lokacija: 
V NEZNANO

Letos se bomo V NEZNANO podali v kako uro vožnje oddaljeno izhodišče, kjer bomo lahko izbirali med dvema možnostima. Daljša varianta zahteva 3 ure hoje do cilja in je na začetnem, približno enournem vzponu, potrebna kar velika previdnost. Druga varianta je krajša, le uro in pol hoje, ta bo vsekakor primerna za povratek.  Hoja je prijetna, velikokrat s prisotnostjo opojnih vonjav, pozno jesenskih cvetlic. V zgornjem delu se ponujajo razgledi daleč naokoli. Videli bomo vrh, ki je Primorcem zelo pri srcu in  veliko obiskan. Spotoma bo še marsikaj videti, nekaj iz naravne in kulturne dediščine. Na cilju bo zanimivo, saj bo istega dne potekal  dogodek, ki ga večina pozna.

Poskrbljeno bo tudi za topel obrok, za katerega bo seveda potrebno nekaj odšteti.

Če bo dovolj prijav bomo poskusili organizirati skupen prevoz. V kolikor se bo zbralo premalo prijavljenih planincev, ali ob zelo slabi  vremenski napovedi, bo izlet odpovedan.

Potrebno bo  imeti opremo primerno letnemu času in napovedi vremena, vsekakor pa dobre planinske čevlje.

Planinsko izkaznico in osebni dokument ne pustiti doma.

Prijave s telefonsko številko se zbira na sedežu PD do četrtka, 10.oktobra do 18.ure.

Odhod bo ob 7.30 na Kidričevi ulici pri Zavarovalnici Triglav, predviden povratek do 19.ure.

Za PD NG bosta planince spremljala Toni Gleščič in Lidija Vončina.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji