Login

Mladinski odsek

Zaključni izlet MO na MOST na SOČI

Datum: 
sobota, 10 Junij, 2023

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK

VABI na zaključni izlet na MOST na SOČI

KDAJ: sobota, 10. 6. 2023

ODHOD:  zbirno mesto pred Železniško postajo v Novi Gorici ob 7:15 (odhod vlaka je ob 7:35)

PRIHOD:  ob18:38 na Železniško postajo v Novi Gorici

PRISPEVEK: 15 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2€ popusta.

ZA KOGA:  za učenceod 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA:  Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, (kapo in rokavice), pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE:  Prijave zbiramo do srede, 7. 6. 2023 oz. zapolnitve mest. Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na vlaku. Prosimo, če mentorji poberete prijave (poimenski seznam) in denar, ter sporočite število udeležencev na 031 282 201 (Nika), seznam pa pošljite na nikaa.horvat@gmail.com. Za dodatne informacije mi lahko pišete ali kličete na prej omenjeno telefonsko številko ter mail. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino za leto 2023 lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 9€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Z vlakom se bomo odpeljali do Mosta na Soči. Najprej se bomo povzpeli na razgledno točko Široko (755m). Na razgledni točki je panoramska tabla in daljnogled, čudovit razgled je na Kaninsko in Krnsko pogorje, del Tolminske kotline, greben Bohinjsko-Tolminskih gora, Cerkljansko hribovje in Šentviško planoto, v lepem vremenu se vidi tudi Dolomite. Nato se bomo sprehodili nazaj v dolino in popoldan preživeli ob jezeru. Preostali del programa naj ostane skrivnost.

Lepo vabljeni!

 prijavnica_most_na_soci.docx (23.65 KB)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji