Login

Mladinski odsek

Zaključni izlet s starši po okolici Belopeških jezer

Datum: 
sobota, 18 Junij, 2016

.

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA - MLADINSKI ODSEK

 VABI

na  zaključni izlet s straši po okolici Belopeških jezer

KDAJ: sobota, 18. 6. 2016

ODHOD: Ob 8:00 iz AP Nova Gorica

PRIHOD: Ob 17:00 na AP Nova Gorica

PRISPEVEK za pokrivanje stroškov izleta:12€ na osebo. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 EUR popusta.

ZA KOGA: za osnovnošolce od 1. do 9. razreda in njihove starše.

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, zaščito za sonce, pijačo (ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino). Čips in prenosni telefon naj ostaneta doma!

PRIJAVE: Prijave zbiramo do četrtka, 16. 6. 2016, (do 18h) SAMO na SEDEŽU PLANINSKEGA DRUŠTVA (Bazoviška ul. 4; pod stadionom v Novi Gorici). Prijava in plačan izlet sta zagotovilo za prosto mesto na avtobusu. Mentorice tokrat ne pobirajo nobenih prijav! Za dodatne informacije (NE VELJA ZA PRIJAVE) lahko pišete na brusanja93@gmail.com ali pokličete na  041 875 268 (Anja). Število mest je omejeno na dva avtobusa. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico odpovedi izleta.

DODATNE INFORMACIJE

Iz Nove Gorice se bomo po italijanski avtocesti odpeljali do Belopeških (Mangartskih) jezer, kjer bomo občudovali visoke gore, ki se mogočno dvigajo pred nami, med njimi tudi Mangart. Po ogledu jezer se bomo peš odpravili do italijanskega Rifugio Zacchi, kjer je obnovljena koča (cca 1.30h hoje). Tam bo čas za kosilo, lahko tudi iz koče. Pa isti poti se bomo vrnili nazaj do jezer, kjer bo prosti čas do odhoda avtobusa.

 Prijavnico lahko dobite tudi na Planinskem društvu Nova Gorica.

PRISRČNO VABLJENI!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!