Login

Mladinski odsek

Zimovanje na Uskovnici (1154 m) - MO

Datum: 
sobota, 17 Februar, 2018
Lokacija: 
Uskovnica

Planisko društvo Nova Gorica  Mladinski odsek vabi na zimovanje na USKOVNICO (1154 m).

KDAJ: Od sobote, 17. 2. do ponedeljka, 19. 2. 2018. 

ODHOD: sobota, 7:35 iz ŽP Nova Gorica. Prosim, pridite 15 minut pred odhodom vlaka.

PRIHOD: ponedeljek, 18:30 na ŽP Nova Gorica

PRISPEVEK: 70 EUR na osebo. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 5 EUR popusta. V koči bomo nastanjeni na osnovi polnega penziona. Pričnemo z večerjo v soboto in končamo s kosilom v ponedeljek.

ZA KOGA: Za osnovnošolce od 7. do 9. razreda in srednješolce, ki so člani planinskega društva. Članarino lahko vplačate na sedežu društva v času uradnih ur (glej spodaj) ali v trgovini Iglu Šport v Solkanu.

OPREMA: Točen seznam opreme bodo prijavljeni naknadno dobili po e-pošti.

POZOR: Vso opremo bomo do koče (2-3 ure) nosili v nahrbtniku, upoštevajte to pri pripravi nahrbtnika!

PRIJAVE: Prijave zbiramo do torka, 13. 2. 2018 oz. do zasedbe prostih mest na sedežu planinskega društva NG v času uradnih ur. S plačilom prispevka si rezervirate mesto. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam prispevek vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila) oz. si pridržujemo pravico do obračuna delnega stroška izleta. Pridržujemo si tudi pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Izvedli bomo 3-dnevni zimski tabor s poudarkom na zimski tehniki. Osvojili/obnovili bomo znanje hoje po snegu, uporabo derez in cepina, izdelali preizkus trdnosti snežne odeje, se spoznali z uporabo lavinskega trojčka in opravili eno daljšo turo. V večernem času pa se bomo predvsem družili. Za vse dodatne informacije lahko pokličete Urško Modrijan na 031 649 610 ali pišete na urska.modrijan@gmail.com.

 

LEPO VABLJENI!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije