Login

Mladinski odsek

46. mladinski planinski tabor BOHINJ

Datum: 
petek, 9 Julij, 2021
Lokacija: 
CŠOD Bohinj

Mladinski odsek Planinskega društva Nova Gorica

vabi na

46. mladinski planinski tabor Bohinj

od 9. 7. do 13. 7. 2021

 

Komu je tabor namenjen?
Osnovnošolcem od končanega 3. do 9. razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni v osrčju gora.

 • Kdaj?

Od 9. 7. do 13. 7. 2021
(petek - torek).

• Kje?
CŠOD Bohinj.

• Kaj in kako?
Letos bomo tabor preživeli v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti v Bohinju. Za našo prehrano bodo skrbeli odlični kuharji v domu. V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe in visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev. Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju, poslušali teme iz planinske šole ter plavali v Bohinjskem jezeru.

• Prispevek?
Znaša 150 €. Plačilo je možno v več obrokih. Vsak naslednji otrok iz iste družine ima 15€ popusta. Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50 € na otroka. Zadnji obrok mora biti poravnan do 8. 7. 2021.
Plačana mora biti tudi članarina (8 €) za leto 2021. V prispevek so vključeni stroški polnega penziona v domu, dvosmerna vozovnica za vlak, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

•Prijave?
Izpolnjene prijavnice sprejemamo samo na sedežu društva do 1. 7. 2021 ob torkih in četrtkih v času uradnih ur med 15. in 18. uro oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

• Oprema
Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma na elektronski naslov. Mobilni telefoni in tablični računalniki v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno. O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni preko elektronskega naslova.

Več informacij dobite na nikaa.horvat@gmail.com ali izjemoma na tel. št. 031 282 201 (Nika Horvat, vodja tabora).

Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju in izpolni priloženo prijavnico.

Lep planinski pozdrav!

Vodstvo tabora

 

 

Priponke: 

 

 

 

 

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37