Login

Mladinski odsek

Izlet MO na Bled

Datum: 
sobota, 11 December, 2021
Lokacija: 
Bled

PLANINSKO DRUŠTVO NOVA GORICA – MLADINSKI ODSEK
VABI na izlet na Bled

KDAJ: v soboto, 11. december 2021

ODHOD: ob 7:35 iz Železniške postaje v Novi Gorici (takrat odpelje vlak, zato vas prosimo, da na zbirno mesto pridete ob 7:10)

PRIHOD: ob 18:40 na Železniško postajo v Novi Gorici

PRISPEVEK: 10 €. V primeru, da se izleta udeležijo otroci iz iste družine, plača prvi otrok celotni znesek, vsak naslednji otrok pa je deležen 2 € popusta.

ZA KOGA: za učence od 2. do 9. razreda OŠ

OPREMA: Udobni pohodni čevlji, nahrbtnik, v katerega bomo spravili toplo jopico, vetrovko, rezervno majico, kapo in rokavice, pijačo (voda, ne preveč sladek sok ali čaj), hrano, Dnevnik mladega planinca in vrečko za smeti (smeti vedno odnesemo v dolino), maska. Oblecite se primerno vremenski napovedi.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do srede 8. 12. 2021 oz. zapolnitve mest. Udeležbo sporočite vodnici (Lana Horvat– 051 264 620 ali lana.horvat2005@gmail.com). Za dodatne informacije lahko kličete na prej omenjeno telefonsko številko. V primeru, da se izleta ne udeležite, vam denar vrnemo le v primeru opravičene odsotnosti (zdravniškega potrdila). Pridržujemo si pravico do odpovedi in spremembe izleta glede na vremenske razmere.

ČLANSTVO V PD: Članstvo v (kateremkoli) planinskem društvu je OBVEZNO. Članarino lahko poravnate na sedežu društva PD Nova Gorica (Bazoviška ul. 4 – pod stadionom) v času uradnih ur (tor in čet, 15h-18h). Zaradi nečlanstva si pridružujemo pravico zavrnitve prijave. Članarina za osnovnošolske otroke je 8€, preverite še družinski popust.

DODATNE INFORMACIJE: Zjutraj se bomo z vlakom zapeljali do Bleda. Tam bomo najprej naredili pohod okoli jezera nato pa se povzpeli še na Malo Osojnico oziroma bližnji hrib. Ob sestopu bomo nadaljevali pohod še do zanimivih predelih tistega dela Slovenije. Popoldan se bomo ponovno vkrcali na vlak in se vrnili domov.

IZPOLNJEVANJE POGOJA PCT: Zaradi trenutnih razmer vas vljudno prosimo, da na izletu otroci nad 12. letom starosti izpolnjuje pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). Ostali otroci pod 12. letom starosti pa morajo biti testirani s testi HAG za samotestiranje (to lahko izvedejo že v petek) ali izpolnjevati pogoj PCT. Prosim, da na dan pohoda seboj prinesete izpolnjeno izjavo o samotestiranju, ki vam jo pošiljamo ob prijavnici ali potrdilo, da izpolnjujete kateri koli našteti pogoj.

INFORMACIJE GLEDE KARANTENE: V primeru, da katerikoli udeleženec izleta prejme pozitiven rezultat testa na SARS – CoV-2 v nedeljo ali v ponedeljek po sobotnem izletu, je dolžnost starša, da čimprej obvesti o okužbi vodnika izleta oziroma Planinsko društvo Nova Gorica. Seznam udeležencev in njihove podatke bo vodstvo društva sporočilo NIJZ-ju, ki bo kasneje odobril karanteno.

Priponke: 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 November, 2022 - 10:53
21 November, 2022 - 09:19