Login

Odsek za varstvo gorske narave

POLETNI NARAVOVARSTVENI TABOR ob reki Kolpi

Datum: 
nedelja, 25 Julij, 2021

Komisija za varstvo gorske narave pri PZS in Odsek za varstvo gorske narave PD Nova Gorica vabita na POLETNI NARAVOVARSTVENI TABOR ob reki Kolpi, ki bo potekal od 25. julija do 31. julija 2021. Taborili bomo v šotorih ob reki Kolpi. Tabor je namenjen osnovnošolcem od četrtega do devetega razreda, čemur je program tudi prilagojen.

Tabor bodo izvedli: varuhi gorske narave, vodniki in mentorji mladinskega odseka ter biologi, ornitologi in ostalimi ljubitelji narave. Prispevek za tabor  znaša 150€ in vključuje avtobusni prevoz, taborni prostor, rafting, prehrano in celotno organizacijo tabora. Če se prijavi več otrok iz iste družine, jim pripada popust 20€.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavnico, ki bo objavljena na spletni strani društva in izpolnjeno pošljete preko elektronske pošte na planinskod.novagorica@siol.net s pripisom NARAVOVARSTVENI TABOR 2021 ali prinesete na sedež društva, Bazoviška ulica 4, 5000 Nova Gorica v času uradnih ur (torek in četrtek od 15. do 18. ure).

Prijave zbiramo do zapolnitve mest oziroma do 18. 6. 2021.

Vse dodatne informacije dobite na mobitel: 040 222 137 (Danijela Medveš)

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije