Alpinistični odsek

8. tek h Krnsekmu jezeru

Datum:
sobota, 17 November, 2012

Alpinistična sezona 2012 gre h koncu in prav je, da jo spet zaključimo, kot se spodobi in kot veleva tradicija!

Torej, 17.11.2012 ste vabljeni vsi ljubitelji alpinizma in hribov s primorskega konca v Lepeno, kjer bo točno ob 13h štart 8. Teka h Krnskemu jezeru.  Pravila teka so tudi že tradicionalna: prijave eno uro pred štartom, štart pred našim bivakom, cilj pri jezeru (prst pomočen v vodo!), čas meri vsak sam (če želi), proga NI označena (planinska pot), okrepčevalnic ni, štartnina bo simbolična, nagrade bogate. Ob povratku v Lepeno pogostitev vseh tekačev pred bivakom. Vsak teče na lastno odgovornost! Tek bo ob vsakem vremenu.

Posebne nagrade za nova rekorda proge, ki sedaj znašata:

Danica Kovačič: 48 minut

Simon Alič: 38 minut

Športnemu delu sledi družabni del, ki sliši na ime Zaključek sezone. Poleg veselega druženja, obujanja spominov na silne letošnje vzpone in kovanja načrtov za prihajajočo sezono, si bomo vzeli čas tudi za slavnostni sprejem našega novega alpinista!

PRISRČNO VABLJENI!