Login

Plan izletov VIO za leto 2008

Plan izletov VIO za leto 2008

Planinski vodniki vodniško izletniškega odseka smo za leto 2008 pripravili program izletov, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju.

Pri načrtovanju programa smo pripravili program izletov po lahkih, zahtevnih in zelo zahtevnih poteh. Tudi za užitke, ki jih nudi zima, vas drage planinke in planinci ne bomo prikrajšali.

Tudi v letošnjem letu bomo člane Planinskega društva Nova Gorica, ki se udeležujejo naših izletov, za zvestobo nagradili. Za dvajset udeležb na izletih v letu 2008 vas bomo popeljali na enodnevni izlet; kam, naj ostane še skrivnost.

Še nekaj napotkov za udeležence naših izletov:

Podrobnejše informacije o izletih, pohodih so objavljeni mesec dni prej - na spletnih straneh društva, na naših oglasnih tablah (v Novi Gorici pred društveno pisarno, na avtobusni postaji, na Cankarjevi ulici nasproti Kemometala, v Solkanu pred marketom, v Šempetru pred papirnico, v prostorih tovarne Iskra), v medijih (časopis Primorske novice, radio Koper, radio Robin, rubrika napoved dogodkov na TV Primorka, ter brošuri KAM v Novi Gorici)

V letošnjem letu nameravamo organizirati nekaj dodatnih pohodov. Nekateri so v nadaljevanju navedeni le okvirno. Točni datumi izvedb načrtovanih pohodov bodo znani mesec dni prej, zato člane vabimo, da redno spremljajo naše tekoče najave izletov.

Za dodatne informacije o posameznem pohodu lahko pokličete v društveno pisarno ali vodnika, ki izlet organizira. Podatki o vodnikih so objavljeni v nadaljevanju. Prijave za izlete, kjer je organiziran avtobusni prevoz se zbirajo v društveni pisarni, običajno mesec dni pred izletom.

V primeru neprimernih vremenskih razmer ali drugih okoliščin, ki lahko bistveno vplivajo na varnost ali potek ture, si pridržujemo pravico izvedbe rezervnega programa (cilja), prestavitve datuma izleta ali odpovedi.

Sestanki z udeleženci so praviloma v četrtek ali torek (za avtobusne izlete) pred izletom, kjer vas bo vodnik seznanil z pogoji za udeležbo, za zahtevano opremo, višino prispevka za pokrivanje stroškov izleta (ta je za nečlane planinskih društev višji) in vsemi drugimi informacijami, ki so bistveni za uspešno izvedbo izleta.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije