Login

Društvo

64. občni zbor društva

V petek 22. marca je v prostorih gledališke dvorane v Novi Gorici potekal 64. občni zbor društva. Srečanje se je začelo s kratkim kulturnim programom, ki so ga pripravili Trnovski furmani, harmonikarji iz OŠ Solkan ter člani Kulturno prosvetnega društva Lipa Šempas. Zbor je vodila Lidija Vončina. 

Prva je spregovorila predsednica društva, ki je pozdravila vse prisotne in jim na kratko predstavila delo društva v preteklem letu. Sledila so poročila in plani posameznih odsekov, ki so jih predstavili načelniki. Prisotni so ves čas spremljali fotografije iz dejavnosti posameznega odseka. Sledile so volitve organov društva. Izvoljenih je bilo 14 članov upravnega odbora, 3 člani častnega sodišča in 3 člani nadzornega odbora.

Podeljena so bila tudi društvena in ostala priznanja. Priznanje za spodbujanje planinstva med mladimi je dobila OŠ Solkan, priznanje za pomoč pri delovnih akcijah pa je prejela Zvonka Saksida. Obe priznanji je podelila predsednica društva.

Štirje člani so dobili znak za prehojeno slovensko transverzalo, ki jo podeljuje PZS, in sicer Laura in Andrej Perne za slovensko planinsko pot ter Bernarda Pisk in Celestin Fabijan za prehojeno slovensko planinsko pot in razširjeno slovensko pot. Urška Modrijan je prejela priznanje za petletno delo na področju vodništva. Priznanja je podelila Lidija Vončina.

Zbor se je zaključil z družabnim srečanjem.

Poslovno poročilo planinskega društva si lahko preberete tukaj.

Utrinke z občenga zbora si lahko ogledate tukaj.Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije