Login

Ostali odseki

Poročilo 2020

Delovanje planinskih skupin oz. sekcij je bilo zaradi različnih razlogov okrnjeno. Zelo aktivna ostaja planinska skupina, ki deluje priŠportnem društvu Mahle Letrika iz Šempetra pri Gorici, pod vodstvom Silvane Pelicon. Skupaj z njihovimi člani društvo izpelje letno kar nekaj lepih pohodov. V letu 2020 se je skupina udeležila dveh pohodov, ki jih je organiziralo društvo, in sicer: 19. in 20. 6. 2020 - Bohor, gora Oljka, Paški Kozjak, Konjiška gora in samostan Žiče (5 članov PS); 28. 8. - 30. 8. 2020 - izlet v Nemčijo in Avstrijo (13 članov PS).

Planinska skupina Šempas, ki jo vodi Slavka Murovec začasno ni aktivna.

Po dve letnem premoru pa se je v letu 2019 zopet vključiloTuristično društvo Banjšices pohodom Po Sedevčičevi poti. Vodi ga Jože Sedevčič. Pohod v letu 2020 ni bil izveden.

V letu 2020 smo izgubili Bojana Mermoljo dolgoletnega člana in vodjo Planinske skupine Trstelj. V preteklosti pa je bil tudi član gospodarskega odseka in gospodar Gomiščkovega zavetišča na Krnu.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije