Login

Mladinski odsek

40. mladinski planinski tabor letos pod Krnom

Mladinski odsek društva vabi vse osnovnošolce od 1. do 9. razreda, da se nam pridružite na jubilejnem 40. mladinskem planinskem taboru, ki bo potekal v vasi Krn. Tabor bo potekal od 10. do 17. julija 2015 (petek-petek).

V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev.

Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju ter poslušali teme iz planinske šole. Spali bomo pod milim nebom (šotori). Tabor bo velika priložnost za sklepanje novih in poglobitev starih planinskih prijateljstev. Vsega pa ne izdamo.

Prispevek za tabor znaša 150 EUR, plačilo je možno v več obrokih. Vsak naslednji otrok iz iste družine je deležen 15 EUR popusta. V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

Izpolnjene prijavnice sprejemamo na sedežu društva v času uradnih ur (torek in četrtek od 15. do 18. ure) do četrtka, 28. 5. 2015. Število mest je omejeno. Prednost pri izbiri bodo imeli udeleženci na izletih planinskega odseka v šolskem letu 2014/15 in udeleženci lanskega planinskega tabora v Trenti 2014. V roku enega tedna po zaključku prijav boste obveščeni o izboru. Takrat boste lahko poravnali tudi prvi obrok plačila na sedežu društva.

Plačana mora biti tudi članarina za leto 2015, ki znaša 7€.

Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in obleko. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek.

Mobilni telefoni v taboru niso dovoljeni. Vedno bo dosegljiv vodnik za  nujne klice. Poleg tega bomo udeležencem omogočili klic domov, če bo potrebno.

O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno teden pred začetkom tabora.

Več informacij dobite na anca.bk@gmail.com ali izjemoma na tel. Št. 041 875 268 (Anja Brus, načelnica MO).

Lepo vabljeni!

 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

17 Maj, 2024 - 15:26
23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41