Login

Mladinski odsek

41. Mladinski planinski tabor Završnica

KJE?

Taborni prostor se nahaja vZavršnici.

KDAJ?

Od 9 . do 16. julija 2016 (sobota – sobota).

KOMU JE TABOR NAMENJEN?

Osnovnošolcem od končanega 2.razreda (2008) do 9.razreda, ki si želijo preživeti nekaj nepozabnih počitniških dni ob največjem slovenskem jezeru.
Pomerili se bomo v športnih in družabnih igrah, ustvarjali in peli ob tabornem ognju ter poslušali teme iz planinske šole.

OPREMA

Vsak udeleženec potrebuje primerno gorniško obutev in oblačila. Seznam celotne opreme boste prejeli ob prijavi oziroma skupaj z vabilom na sestanek.


DODATNE INFORMACIJE

KAJ IN KAKO?

Spali bomov šotorih. Za našo prehrano bo skrbela odlična kuharica.

V času tabora se bomo povzpeli na okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Pohodi bodo prilagojeni starosti in psihofizični pripravljenosti udeležencev.

PRISPEVEK

Znaša 150 €. Plačilo je možno v več obrokih. Vsak naslednji otrok iz iste družine je deležen 20 € popusta.  Prvi obrok poravnate ob prijavi (50€).  V prispevek so vključeni stroški tabornega prostora, prehrana v času tabora, prevoz, organizacijski stroški in ostali stroški programa.

PRIJAVA

Izpolnjene prijavnice (priponka spodaj) sprejemamo samo na sedežu društva do torka, 31. 5. 2016 oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno. Po zapolnitvi mest prijava ni več mogoča. Prijava je sprejeta z vplačilom prvega obroka, ki znaša 50€ na otroka. Plačana mora biti tudi članarina za leto 2016, ki znaša 7€.

O podrobnejšem programu tabora boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno teden dni pred začetkom tabora.

Več informacij dobite pri vodji tabora  Urški Pregelj (040 836 910), urska.pregelj@gmail.com (raje e-mail), izjemoma tudi na 041 875 268 (Anja Brus, načelnica MO).

 Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži taborjenju inizpolni priloženo prijavnico.


 

Lep planinski pozdrav! 
Vodstvo tabora.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije