Login

Mladinski odsek

37. MLADINSKI PLANINSKI TABOR »pod Krnom 2012«

Tabor bo za udeležence od 1. do 9. razreda osnovne šole potekal 7 dni, od 7. 7.  do 14. 7. 2012 na tabornem prostoru nad vasjo Krn (planina Kuhinja).

V času tabora se bomo podali na različne okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Seveda pa ne bomo le osvajali vrhov. Spoznavali bomo okolico, tekmovali v športnih in družabnih igrah, poslušali teme iz planinske šole, peli ob tabornem ognju, spali pod milim nebom (šotori), sklepali nova prijateljstva… skratka uživali v dobri družbi.

Prispevek za 7 dnevni tabor  znaša 150 EUR, plačilo pa je možno v več obrokih. V kolikor boste prijavili več kot enega otroka, bo slednji deležen 15 EUR popusta. Izpolnjene prijavnice z vplačilom prvega obroka sprejemamo na sedežu PD Nova Gorica do 30. 5. 2012! 

O vseh ostalih informacijah boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno en teden pred začetkom tabora. Za kakršnekoli informacije do sestanka kličite na tel. št. 031 891 305 (Jurij Ličen – vodja tabora).

Če je v tebi kaj športnega duha, se pridruži naši dogodivščini v osrčju gora, kjer boš preživel nekaj nepozabnih počitniških dni! 

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije