Login

Mladinski odsek

38. mladinski planinski tabor Čezsoča od 6. do 13. julija 2013

Datum: 
sobota, 6 Julij, 2013
Lokacija: 
Čezsoča

Mladinski odsek društva vabi vse osnovnošolce od 1. do 9. razreda, da se nam pridružite na nepozabnem taboru na Bovškem, v vasi Čezsoča. Tabor bo potekal 7 dni - od 6. do 13. julija (sobota-sobota).

tabor KrnV času tabora se bomo podali na različne okoliške hribe, mlajši na malo lažje, starejši tudi v visokogorje. Seveda pa ne bomo le osvajali vrhov. Spoznavali bomo okolico, obiskali Dolino škratov, se podali po sledeh Soške fronte,... Tekmovali bomo v športnih in družabnih igrah, se kopali v naravnem bazenu potoka Slatenik. Poslušali bomo teme iz planinske šole in se preizkusili v ustvarjalnih delavnicah. Večere si bomo krajšali z druženjem ob tabornem ognju. Spali bomo pod milim nebom (šotori). Tabor bo velika priložnost za sklepanje novih in poglobitev starih planinskih prijateljstev... Vsega pa ne izdamo.

Prispevek za 7 dnevni tabor znaša 150 EUR, plačilo je možno v več obrokih. V kolikor boste prijavili več kot enega otroka, bo slednji deležen 15 EUR popusta. Izpolnjene prijavnice z vplačilom prvega obroka sprejemamo na sedežu PD Nova Gorica do 30. 5. 2013. Obvezna je plačana članarina za tekoče leto.

O vseh ostalih informacijah boste natančno obveščeni na sestanku, ki bo organiziran približno en teden pred začetkom tabora.

Za kakršnekoli informacije do sestanka kličite na tel. št. 051 310 963 (Matej Mavrič).

Lepo vabljeni!

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

12 Julij, 2024 - 20:35
10 Julij, 2024 - 11:41