Login

Alpinistični odsek

Plezalni vikend v Rovinju

Zgleda, da ko postaneš plezalec se ne znaš več v miru nastavljati soncu na plaži in se namakati v vodi, brez da bi karkoli počel. Še ko se odpravimo na morje je to običajno pozimi, ko sta najhujši  mraz in burja, da so razmerce čim boljše!  Tokrat, nam je za spremembo celo uspelo uloviti še zadnji pravi poletni vikend.

V petek 14.9. se je 8-članska ekipa, Vanja, Mitja ter njun mali Rok, Matej M., Radovan, Bogdan, Jernej in njegov brat, odpravila na morsko-plezalsko doživetje v Rovinj. V soboto so plezali v Rovinjskem plezališču in si popoldan vzeli tudi nekaj časa za morske užitke. Zvečer smo se jim v kampu Porton Biondi pridružili še Rok M., Tomo in jaz, ki smo dan preživeli v Dvigradu.

V nedeljo smo se vsi odpravili v Rovinjsko plezališče kjer smo  se dobili še z Pavlotom, Andrejo, Danijelo, Natašo in Simonom, ki so prišli zjutraj. Uživali smo v smereh in morski sapici, dokler ni v stene posijalo sonce. Takrat ni ostalo drugega, kot da se preselimo na plažo, skočimo v vodo in se nastavljamo soncu kot pravi plazilci in tako ujamemo še zadnje izdihljaje poletja. Super je bilo!

Nekal fotografij si lahko ogledate v fotogaleriji.

Zapisala: Maja Gregorič

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

30 Januar, 2020 - 15:44
14 Januar, 2020 - 16:19