Login

Mladinski odsek

Plan za leto 2021

Plan za leto 2021 je bil zasnovan v duhu optimizma. Želimo si, da nam bodo razmere dopuščale za izpeljavo vseh načrtovanih aktivnosti. Pri dejanski izvedbi se bomo prilagajali vsakokratnim razmeram. V letu 2021 planiramo izpeljati 8 aktivnosti, in dodatno še dvodnevno miklavževanje v decembru, 46. planinski tabor (kraj še ni izbran) in izlet za mentorice in vodnike v maju. Predvideni izleti so Hleviška planina, Matajur, Bovec-Kobarid (Juliana trail), Golica, Slivnica, Nanos ter zaključni izlet in srečanje po taboru. Trije člani bi se udeležili tečaja za A kategorijo. Poskušali bomo sofinancirati tudi usposabljanje za mentorice v celoti, brez katerih naše delovanje ne bi potekalo tako dobro, kot je do sedaj.

Cenovno bo to prišlo okrog 2.200€. Pri Mladinskem odseku je ta strošek normalno bistveno večji, saj izobraževanja niso sofinancirana za študente/dijake, ampak samo za zaposlene. V odseku pa to predstavlja manjše število članov.

S šolskim letom nadaljujemo akciji Mladi planinec in Ciciban planinec ter izvajanje planinskih izletov kot so predvideni

Zaradi opravljenega tečaja za delo z invalidi dveh članic bomo poskušali biti v navezi z OŠ Kozara Nova Gorica in pomagali izpeljati izlet oz. druge dejavnosti. V preteklosti smo bili že v navezi, sedaj pa lahko nudimo kvalitetnejše vodenje.

Do konca bomo uredili skladišče na Kekcu; nabavili police za potrebe skladiščenja opreme mladinskega odseka in VGN, kjer shranjujemo opremo za tabor in opremo, ki se bo v primeru nesreč uporabljala v dogovoru s Civilno zaščito.

Več o planiranih aktivnostih si lahko ogledate tukaj.

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

22 Julij, 2024 - 11:31
22 Julij, 2024 - 09:46