Login

Mladinski odsek

Miklavžev izlet v Bohinj 16. 12. 2012

Napoved, da bo v soboto deževalo, nas je prisilila, da smo dvodnevno miklavževanje na Uskovnici spremenili v enodnevni izlet v Bohinjsko Bistrico. V nedeljo, 16. 12. 2012 smo se zbrali na železniški postaji v Novi Gorici in se z vlakom odpeljali v Bohinsko Bistrico. Od tam smo se peš podali čez hrib v Srednjo vas. Po dveh urah hoje večinoma navkreber smo prispeli na smučišče v Srednji vasi. Ker je bilo nekaj snega, smo se nekateri z vrečkami spuščali po smučišču, ki ni obratovalo. Presenečenje pohoda je bilo kosilo - pica v bližnji piceriji. Nato nas je avtobus odpeljal mimo jezera nazaj v Bohinjsko Bistrico. Sledilo je kopanje v vodnem parku. 27 udeležencev in 5 vodnikov je najbolj uživalo na toboganih in na plezalni steni. Pozno popoldne smo se z vlakom odpeljali nazaj v Novo Gorico.

Otroci so se veselili dvodnevnega miklavževanja v koči, a jim je bil nadomestni plan tudi všeč. Vremenske razmere vplivajo na potek pohodov, zato smo vodniki tisti, ki moramo poskrbeti za varnost in primerno nadomestno turo.

Nekaj utrinkov iz izleta tukaj.

Vtise zapisala: Tina Vodopivec

Dodajte svoj komentar

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike PDNG.Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Nedavni komentarji

Nove fotografije

23 April, 2024 - 17:42
23 April, 2024 - 15:41
22 April, 2024 - 08:37